100% circulaire gevelbekleding!

KEIM en Martens werken samen aan deze circulaire en duurzame innovatie!

KEIM en Martens werken samen aan deze circulaire en duurzame innovatie!

Hoogwaardig

Kerloc is een hoogwaardig vezelversterkt koud keramisch materiaal met een natuurlijke uitstraling welke gebruikt kan wordt als geventileerde gevelbekleding.

Biobased en circulair

Zo is Kerloc een biobased, duurzaam materiaal, waarbij gebruik wordt gemaakt van restmaterialen. Als onderneming kiezen wij uitsluitend voor duurzame oplossingen die de circulaire economie verder gestalte geven.

Kerloc is inzetbaar voor circulair (ver)bouwen, maar het is ook nog eens volledig recyclebaar én oneindig herbruikbaar in het eigen productieproces!

Esthetiek

Esthetisch gezien is Kerloc met geen enkel product te vergelijken. Tel daarbij op dat het product wordt voorzien van een KEIM minerale coating, en je bent verzekerd van een mooi uiterlijk.

Onderhoudsvrij

Met Kerloc heb je een onderhoudsvrij product zonder verkleuring en een minimale werking door vocht- en temperatuurverschillen. 

 

De gevel is het aangezicht van een huis.

Kleur geeft een gebouw zijn identiteit, het samenspel van architectuur en kleur definieert het karakter van het bouwwerk. De rol van kleur in de architectuur is onomstreden en wordt sinds decennia als een belangrijk ontwerpelement beschouwd.

Ook de psychologie houdt zich al lange tijd bezig met het fenomeen kleur en zijn uitwerking op de mens en gebruikt deze kennis vervolgens met veel succes bij het ontwerpen van gebouwen.

Het investeren in kleur en kleurontwerp loont!

Kleur is het goedkoopste en meest effectieve ontwerpelement in de bouw. Of het nu gebruikt wordt voor privé wonen of openbare gebouwen, aansprekende en harmonieuze kleuren verhogen het woongenot. Minerale KEIM gevelverf voorkomt kleurveranderingen.

 

Kerloc is écht intrinsiek goed!

 https://martensgroep.eu/nl/producten/keramiek